Nieuws Archief
-
26 februari 2021 > Lees meer
-
28 januari 2021 [#] Wereldwijd hebben bijna 2 miljard mensen geen toegang tot veilig, voedzaam en voldoende voedsel, en 690 miljoen... > Lees meer
-
18 januari 2021 [#] In Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede arriveerde in november 2020 een nieuwe MRI-scanner. Met het hypermoderne... > Lees meer
-
7 januari 2021 > Lees meer
-
29 oktober 2020 > Lees meer
-
29 oktober 2020 [#] Duurzame, op land gekweekte zalm, waarbij water en meststoffen in de kringloop blijven. Antibiotica en... > Lees meer
-
27 maart 2020 > Lees meer
-
19 december 2019 > Lees meer
-
10 december 2019 [#] Vrijdag 6 december is door koning Willem Alexander 'Hive' geopend, het nieuwe Foods Innovation Centre van Unilever,... > Lees meer
-
28 oktober 2019 [#] Op Wageningen Campus was deze week opnieuw een hoogste punt te vieren, dat van Plus Ultra II. Het gebouw, dat... > Lees meer
-
9 juli 2019 [#] FUMI Ingredients, een Wageningse startup, produceert plantaardige eiwitten voor veganistische vleesvangers.... > Lees meer
-
28 juni 2019 [#] 20 Studententeams stonden donderdag 27 juni in het Orion voor de finale van de Rethink Protein Challenge. De twee... > Lees meer